Magyar filmek > Zimmer Feri > Magyar filmek - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magyar filmek > Zimmer Feri > 5 weboldal. Kategória leírása: Zimmer Feri, Zimmer Feri 2, magyar film, vígjáték, hivatalos honlap, információk, hírek, Zimmer Feri szereplők, alkotók.

magyarfilmek.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Exkluzív: Így készült a Zimmer Feri 2 - videó
Exkluzív: Így készült a Zimmer Feri 2 - videó
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20100827/exkluziv_igy_keszult_a_zimmer_feri_2_- ...

Nők Lapja Cafe - Exkluzív: Így készült a Zimmer Feri 2 - videó. A Zimmer Feri második részének forgatásán jártunk, és bepillanthattunk a kulisszák mögé. Ízelítőt adunk a készülő vígjátékból és exkluzív interjúkat is láthatnak a főszereplőkkel.

www.nlcafe.hu
PORT.hu - Zimmer Feri 2.
PORT.hu - Zimmer Feri 2.
http://www.port.hu/zimmer_feri_2./pls/fi/films.film_page?i_film_id=112350&i_ ...

A Fikász család tagjai Ferenc, a felesége Vilma, a lányuk Rózsi, a vejük Pista és a strand-büfés Charlie visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák. Charlie és Pista közösen találnak egy teljesen romos, elhagyatott kastélyt egy távoli kisfaluban, amit pár ezer forintért meg is szereznek a helyi önkormányzattól. A sikeres üzletre épp áldomást isznak a kocsmában, ahol egy öregembertől megtudják, hogy a kastély el van átkozva, ezért akart tőle megszabadulni a polgármester, de Charlie és Pista csak nevetnek az öregen. Kölcsönökből finanszírozva felújítják a kastélyt, amely tárt karokkal várja a vendégeket, akik a kezdetben nem igazán tolonganak. A család eszének Ferinek ekkor - ezúttal is - zseniális ötlete támad...

www.port.hu
Zimmer Feri DVD
Zimmer Feri DVD
http://www.mozi-dvd.hu/cikk902.html

Zimmer Feri - magyar film 1998, vígjáték. Szereplők: Reviczky Gábor, Pogány Judit, Galla Miklós, Nagy Natália, Kovács Vanda, Szarvas József, Bíró Attila, Málnay Zsuzsa, Louanda Bird Abreu. Rendező: Tímár Péter. Operatőr: Szatmári Péter. Zene: Závody Gábor.

www.mozi-dvd.hu
PORT.hu - Zimmer Feri
PORT.hu - Zimmer Feri
http://www.port.hu/zimmer_feri/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2744

Zimmer Feri - zínes, magyar vígjáték, 89 perc, 1998. A történet helyszíne egy balatoni üdülő, amelyet Fikász Ferenc, ötvenéves vállalkozó, hatalmas adósságot nyakába véve kibérel. Terve szerint őszre kifizeti az adósságot és lerakja családja boldogulásának alapjait. Természetesnek veszi, hogy ennek a célnak az eléréséhez minden eszközt alkalmaznia kell: méregdrágán adja ki a szobákat, vizezi a sört, romlott húsból főz, földet kever a kávéhoz. Kizárólag a családjában bízik, bár bennük sem mindig.

www.port.hu
Jön a Zimmer Feri 2. - Mozi-DVD.hu
Jön a Zimmer Feri 2. - Mozi-DVD.hu
http://www.mozi-dvd.hu/cikk6375.html

Folyatódik Tímár Péter nagysikerű balatoni vígjátéka, a Reviczky Gábor főszereplésével készült Zimmer Feri. A második részben az első filmben feltűnt színészek térnek vissza – hozta nyilvánosságra a gyártó Hungaricom. A klasszikus magyar vendéglátás hagyományait sajátosan értelmező és megvalósító család története az egész ország számára ismerőssé tette a Magyar-tenger partján egykoron – és talán még napjainkban is létező – családi vendéglátás hagyományait. A Zimmer Feri 2. forgatása augusztus elején kezdődik, a rendező tervei szerint az év végén láthatjuk a mozikban.

www.mozi-dvd.hu
Oldal leírása
magyarfilmek.wyw.hu: Magyar film katalógus. Magyar filmek, színészek, színésznők, rendezők. Filmszemle, mozi, dvd, filmtörténet, moziműsor. Filmgyártás, filmgyártók, filmes cikkek.
Gyűjteményünkben 411 válogatott magyar filmek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 411 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20729