Top 40 legújabb link > Magyar filmek - wyw.hu

Tartalom:

magyarfilmek.wyw.hu

Magyar filmek
Magyar filmek
http://sibamedia.hu/filmek/magyar/

A SIBA Média filmekkel foglalkozó honlapja bemutatja Neked az új magyar filmek előzeteseit, tartalomleírást és képeket a filmből. A magyar filmeket tartalmazó katalógusunk alapján könnyen eldöntheted, mely filmeket fogod megnézni a mozikban. Továbbiakban honlapunkon olvashatsz rengeteg érdekességet a mozifilmekről, filmhírekről. Ne habozz, böngéssz a filmkatalógusunkban és nézd meg a legújabb magyar filmeket a mozikban.

sibamedia.hu
AmegO Film Production & Rental
AmegO Film Production & Rental
http://www.amegofilmrental.com/hu/kezdolap

Ha profi felszerelést keres filmforgatáshoz, akkor jó helyen jár! Cégünk professzionális digitális filmes kamerákat, lámpákat és kiegészítőket biztosít Budapesti, illetve közép-európai filmforgatásokra. Küldetésünk ellátni a magyar és nemzetközi produkciókat - legyen az bármilyen méretű - eszközeinkkel, tudásunkkal és a lehető legnagyobb tapasztalatunkkal, szakértelmünkkel. A digitális kamerák ma már elérik, illetve felülmúlják a hagyományos film felbontását és képminőségét. Az általunk kínált SONY PMW-F55 már vitathatatlanul teljes értékű filmes élményt nyújt. A kamera egyedülálló 240 FPS lassítási technológiája által játékfilmben, reklámban vagy videoklipben egyaránt látványos hollywoodi akciójelenetek, és hatásos hangulatfelvételek készíthetők.

www.amegofilmrental.com
Magyar Rajzfilmek
Magyar Rajzfilmek
http://rajzfilmes.hu/rajzfilm/magyar_nepmesek-19/magyar_nepmesek__a_kerek_ko ...

Online, azonnal nézhető Magyar Népmesék rajzfilmek a rajzfilmes.hu oldalon! Az egyszerűség kedvéért a rajzfilmeket kategóriákra bontottuk, hogy könnyebb legyen eligazodni a hatalmas kínálatban. Az oldalon egy rajzfilmkereső alkalmazást is találsz, így pillanatok alatt előkerítheted a kedvenceidet. További kínálatunkból: Háry János, Macskafogó, Frakk a macskák réme, Az Erdő Kapitánya, A nagy Ho-Ho-Ho Horgász

rajzfilmes.hu
VideoCentrum - Magyar filmek, előzetesek
VideoCentrum - Magyar filmek, előzetesek
http://www.videocentrum.hu/browse-magyar-film-videos-1-date.html

Video, film, zene. Videoklip, előzetesek, filmelőzetes, zene klipek, Videók, videó link megosztó portál. Magyar filmek, előzetes, trailer, bemutatók.

www.videocentrum.hu
Könyv-könyvek.hu
Könyv-könyvek.hu
http://www.konyv-konyvek.hu/dvd_filmek

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu könyváruház DVD film kínálata tekinthető meg, többek között például: National Geographic- A titanic titka, Az arany markában, Traffic...

www.konyv-konyvek.hu
PORT.hu - Zimmer Feri 2.
PORT.hu - Zimmer Feri 2.
http://www.port.hu/zimmer_feri_2./pls/fi/films.film_page?i_film_id=112350&i_ ...

A Fikász család tagjai Ferenc, a felesége Vilma, a lányuk Rózsi, a vejük Pista és a strand-büfés Charlie visszatérnek, hogy ezúttal a korábban a Balaton-parti vendéglátásban megszerzett tapasztalataikat a modern kor követelményeihez igazodva a kastélyszálló-bizniszben kamatoztassák. Charlie és Pista közösen találnak egy teljesen romos, elhagyatott kastélyt egy távoli kisfaluban, amit pár ezer forintért meg is szereznek a helyi önkormányzattól. A sikeres üzletre épp áldomást isznak a kocsmában, ahol egy öregembertől megtudják, hogy a kastély el van átkozva, ezért akart tőle megszabadulni a polgármester, de Charlie és Pista csak nevetnek az öregen. Kölcsönökből finanszírozva felújítják a kastélyt, amely tárt karokkal várja a vendégeket, akik a kezdetben nem igazán tolonganak. A család eszének Ferinek ekkor - ezúttal is - zseniális ötlete támad...

www.port.hu
Exkluzív: Így készült a Zimmer Feri 2 - videó
Exkluzív: Így készült a Zimmer Feri 2 - videó
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20100827/exkluziv_igy_keszult_a_zimmer_feri_2_- ...

Nők Lapja Cafe - Exkluzív: Így készült a Zimmer Feri 2 - videó. A Zimmer Feri második részének forgatásán jártunk, és bepillanthattunk a kulisszák mögé. Ízelítőt adunk a készülő vígjátékból és exkluzív interjúkat is láthatnak a főszereplőkkel.

www.nlcafe.hu
Zimmer Feri DVD
Zimmer Feri DVD
http://www.mozi-dvd.hu/cikk902.html

Zimmer Feri - magyar film 1998, vígjáték. Szereplők: Reviczky Gábor, Pogány Judit, Galla Miklós, Nagy Natália, Kovács Vanda, Szarvas József, Bíró Attila, Málnay Zsuzsa, Louanda Bird Abreu. Rendező: Tímár Péter. Operatőr: Szatmári Péter. Zene: Závody Gábor.

www.mozi-dvd.hu
Jön a Zimmer Feri 2. - Mozi-DVD.hu
Jön a Zimmer Feri 2. - Mozi-DVD.hu
http://www.mozi-dvd.hu/cikk6375.html

Folyatódik Tímár Péter nagysikerű balatoni vígjátéka, a Reviczky Gábor főszereplésével készült Zimmer Feri. A második részben az első filmben feltűnt színészek térnek vissza – hozta nyilvánosságra a gyártó Hungaricom. A klasszikus magyar vendéglátás hagyományait sajátosan értelmező és megvalósító család története az egész ország számára ismerőssé tette a Magyar-tenger partján egykoron – és talán még napjainkban is létező – családi vendéglátás hagyományait. A Zimmer Feri 2. forgatása augusztus elején kezdődik, a rendező tervei szerint az év végén láthatjuk a mozikban.

www.mozi-dvd.hu
PORT.hu - Zimmer Feri
PORT.hu - Zimmer Feri
http://www.port.hu/zimmer_feri/pls/fi/films.film_page?i_film_id=2744

Zimmer Feri - zínes, magyar vígjáték, 89 perc, 1998. A történet helyszíne egy balatoni üdülő, amelyet Fikász Ferenc, ötvenéves vállalkozó, hatalmas adósságot nyakába véve kibérel. Terve szerint őszre kifizeti az adósságot és lerakja családja boldogulásának alapjait. Természetesnek veszi, hogy ennek a célnak az eléréséhez minden eszközt alkalmaznia kell: méregdrágán adja ki a szobákat, vizezi a sört, romlott húsból főz, földet kever a kávéhoz. Kizárólag a családjában bízik, bár bennük sem mindig.

www.port.hu
Port.hu - Üvegtigris
Port.hu - Üvegtigris
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=36543

Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története. Lali, az amerikamániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő; Sanyi a félnótás hajléktalan; Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába; és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát...

www.port.hu
Jön az Üvegtigris 3.
Jön az Üvegtigris 3.
http://kultura.hu/main.php?folderID=882&articleID=302489&ctag=&iid=11

Június végén kezdik el forgatni a kultfilmmé vált Üvegtigris harmadik részét, 300 millió forintos költségvetésből – jelentették be szerdán az alkotók és a gyártók egy budai állóhajón. A kész film premierje december 16-ra várható. A cselekményből ezenkívül csupán annyi derült ki, hogy a sztori több szálon fut majd, sokkal akciódúsabb lesz, ám emellett nagyobb hangsúlyt kap a mondanivaló is, és várhatóan ez lesz Rudolf Péter számára a legszemélyesebb darab a trilógiából. Rudolf Péter (Lali), Reviczky Gábor (Gaben), Gáspár Sándor (Róka), Szarvas József (Cingár), Horváth Lajos Ottó (Sanyi) és Csuja Imre (Csoki) mellett új szereplőként Kamarás Ivánt köszönhetjük, aki Los Angelesből repül majd haza a forgatás kedvéért.

kultura.hu
Üvegtigris 2. - Mozi-DVD.hu
Üvegtigris 2. - Mozi-DVD.hu
http://www.mozi-dvd.hu/cikk1487.html

Az elmúlt öt év sikereit követően minden jel arra mutatott, hogy a Tigris történetét folytatni kell. A tinnyei tóparton 2005 nyarán újra felépült az Üvegtigris és újra megjelentek a sokak által szeretett figurák. Jött Gaben a terveivel, Csoki a még jobban felturbózott Babettájával, Róka a seftes kacatjaival, Cingi az új hangszerével. Természetesen várta őket Lali, aki még jobban berendezkedett Tigrisével a tájban és Sanyi, aki... Nos nem lett sokkal eszesebb és nem lett sokkal tisztább sem, ám aki továbbra is száz százalékosan Sanyi...

www.mozi-dvd.hu
Mozi DVD filmek - Üvegtigris - Idézetek
Mozi DVD filmek - Üvegtigris - Idézetek
http://www.mozi-dvd.hu/cikk3754.html

A mára már kultuszfilmmé vált Üvegtigris c. filmből szemezgettünk néhány emlékezetes beszólást...

www.mozi-dvd.hu
Az Üvegtigris 3-nak már lesz sztorija
Az Üvegtigris 3-nak már lesz sztorija
http://www.origo.hu/filmklub/blog/riport/sajtotajekoztato/20100616-kezdodik- ...

Hétfőtől forgatják a karácsonykor mozikba kerülő Üvegtigris 3-at. Rudolf Péter ígérete szerint a harmadik rész nem csak abban különbözik majd az első két filmtől, hogy a főhősök öregebbek és pocakosabbak lettek, hanem abban is, hogy mozgalmasabb lesz a sztorija, három új, szemrevaló női szereplő tűnik fel benne és Kamarás Iván is színre lép.

www.origo.hu
Üvegtigris hivatalos honlap
Üvegtigris hivatalos honlap
http://www.uvegtigris.hu/

Az Üvegtigris című magyar film hivatalos weboldala. Szereplők, alkotók, képgaléria, videók...

www.uvegtigris.hu
Üvegtigris - Wikipédia
Üvegtigris - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cvegtigris

Üvegtigris c. film - A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. Az Üvegtigris egy 2001-ben bemutatott magyar filmvígjáték, melyet Búss Gábor Olivér írt, Rudolf Péter és Kapitány Iván rendezett. Az Üvegtigris egy útszéli büfékocsi, ahol Lali dolgozik. Barátai: a nagystílű(nek látszani akaró) Gaben, a nehézkes felfogású Róka, az infantilis Csoki, a körülményes Cingár, a bolond, aluszékony Sanyi a büfé és Lali állandó látogatói. A film a társaság néhány napját mutatja be.

hu.wikipedia.org
Mozifilmek leltára
Mozifilmek leltára
http://wizio.hu/

Filmes leírások, képek a filmből és szereplők a filmekből. A hozzászólásokat is érdemes elolvasni

wizio.hu
Narvalfilm
Narvalfilm
http://www.narvalfilm.hu

TV műsor gyártás Több tucatnyi tv reklám- dokumentum- és referenciafilmet készítettünk, napi és aktuális műsorokban közreműködtünk, közreműködünk operatőrként, rendezőként, kreatívként, gyártóként. Rendezvényszervezés: bárminemű nyilvános eseményt, rendezvényt, bált, sajtótájékoztatatót megszervezünk. A Narvalfilm kitalálója, társrendezője, társtulajdonosa volt a MÉDIA ESTÉLY néven ismerté vált bálnak. Kommunikációs felkészítő program - a testbeszédtől, a hatékony kommunikációs megoldásokon át, a generális stratégiáig - amire szüksége lehet nyilvános szereplései során

www.narvalfilm.hu
Régi magyar filmek DVD-,n a Dalnok Kiadótól
Régi magyar filmek DVD-,n a Dalnok Kiadótól
http://www.dalnokkiado.hu/regi-magyar-filmek-c41/

Válogasson a Dalnok Kiadó kínálatából, régi magyar filmek a legnagyobb színészekkel: Kabos Gyula, Jávor Pál, Perczel Zita, Tolnay Klári és sokan mások

www.dalnokkiado.hu
Magyar színészek
Magyar színészek
http://magyarszineszek.wyw.hu/

Wyw tematikus webkatalógus magyar színészek, színművészek témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: [Agárdy Gábor] [Alföldi Róbert] [Bitskey Tibor] [Bodrogi Gyula] [Bubik István] [Bujtor István] [Csányi Sándor] [Eperjes Károly] [Gábor Miklós] [Gálvölgyi János] [Garas Dezső] [Gesztesi Károly] [Harsányi Gábor] [Haumann Péter] [Hegedűs Gyula] [Kabos Gyula] [Koncz Gábor] [Körmendi János] [Latabár Kálmán] [Latinovits Zoltán] [WYW katalógusok] ...

magyarszineszek.wyw.hu
Sorozatok Fóruma - Megy a gőzös
Sorozatok Fóruma - Megy a gőzös
http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=260 ...

Adatok afilmről, képek, filmelőzetes, hozzászólási lehetőség ...

www.sorozatok-foruma.hu
Zene.hu - Lemezen is Megy a gőzös
Zene.hu - Lemezen is Megy a gőzös
http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=10423

Népszerű a Kazincbarcikai ősanya körüli mizériát felvonultató új magyar film, a Megy a gőzős. A vasutas vígjáték mellett azonban a filmben felcsendülő dalokat is meghallgathatják már a mozi és filmbarátok ...

www.zene.hu
MoziNéző - Megy a gőzös 2007 - Koltai Róbert
MoziNéző - Megy a gőzös 2007 - Koltai Róbert
http://www.mozinezo.hu/abc-filmek/m/megyagozos/megyagozos.htm

Ivaros egy álmos kis állomás, valahol Magyarországon. A helyi lakosok, élükön az állomásfőnökkel, el vannak foglalva a maguk kisszerű hatalmi harcaival, jelentéktelen ünnepeivel, koccintgatásaival. Ebbe a közegbe „tör be” a szó szoros értelmében egy Országos Ügy, egy díszvonat képében, mely a legfőbb nemzeti ereklyét hordozná körbe ...

www.mozinezo.hu
filmhu - a magyar moziportál - Koltai Róbert: Megy a gőzös
filmhu - a magyar moziportál - Koltai Róbert: Megy a gőzös
http://www.magyar.film.hu/object.190bb6f4-a15b-45aa-9e05-5c9990044c55.ivy

Koltai Róbert legújabb játékfilmje abszurd népi bohózatnak ígérkezik. A 25 naposra tervezett csongrádi forgatás 15. napján járt a fimhu a helyszínen. Miközben a Barczikai Ősanya nyugodtan pihent a vakvágányra terelt díszvonat egy kocsijában, Bajusz állomásfőnök és Köles atya éppen elszabaduló hormonjaival küzdött ...

www.magyar.film.hu
Heti Válasz - Megy a gőzös
Heti Válasz - Megy a gőzös
http://www.hetivalasz.hu/index.php?page=pages/cikk&cikk_id=17032

Nincs szomorúbb annál a komédiánál, amelyiken nem tudunk nevetni. Pedig milyen üdítő lenne azt gondolni, amit a műfaj hirdet, hogy a káosz, a kisszerűség csak időleges a világban, s ha felülemelkedve kinevetjük, az utolsó felvonásban-snitten helyreáll a józan ész és a tisztesség uralma ...

www.hetivalasz.hu
Filmajánló.hu - Megy a gőzös
Filmajánló.hu - Megy a gőzös
http://www.filmajanlo.hu/index.php?inc=film&id=2952

Színes, magyar vígjáték, 90 perc Szereplők: Koltai Róbert, Pogány Judit, Gesztesi Károly, Pindroch Csaba, Szabó Győző, Csuja Imre, Lázár Kati, Badár Sándor, Egres Katinka, Szabó Kimmel Tamás Rendező: Koltai Róbert ...

www.filmajanlo.hu
Moziplussz.hu - Megy a gőzös
Moziplussz.hu - Megy a gőzös
http://moziplussz.hu/film.php?id=1499

A cselekmény központi konfliktusa Bajusz János állomásfőnök (Koltai Róbert) és Körte Lajos vasutas (Gáspár Sándor) „pusztai vendettája”. A két figura engesztelhetetlen ellentététének hátterében az állomásfőnöki státusz iránti irigység áll. A pozíciót állítólag korábban Körte Lajos vasutas birtokolta és kifúrta a helyéről Bajusz János ...

moziplussz.hu
PORT.hu - Megy a gőzös
PORT.hu - Megy a gőzös
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=89329&i_city_i ...

[ színes magyar vígjáték, 90 perc, 2006 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott ] - rendező: Koltai Róbert író: Grecsó Krisztián zeneszerző: Darvas Ferenc operatőr: Gulyás Buda jelmeztervező: Parádi Gabriella zene: L.L. Junior , Zséda , Pravo zenekar , Stefano , Gera Gábor, Moldvai Márk producer: P. Koltai Gábor szereplő(k): Koltai Róbert (Bajusz János) Pogány Judit (Bajuszné) Pindroch Csaba (Sándor) Egres Katinka (Böske) Csuja Imre (Lakatos Gáspár) Lázár Kati (Lakatosné) Szabó Győző (Kálmán) Gesztesi Károly (Köles) Badár Sándor (Menyus) Jordán Tamás (hivatalnok) Szabó Kimmel Tamás (Kázmér)

www.port.hu
Megy a gőzös
Megy a gőzös
http://megyagozos.hu/

A film hivatalos weboldala - megyagozos.hu - Sajtó, fórum, letöltések, videók, galéria, támogatók ...

megyagozos.hu
Megy a gőzös - mozi-dvd.hu
Megy a gőzös - mozi-dvd.hu
http://mozi-dvd.hu/cikk4312.html

[ magyar film 2006 - vígjáték] - Ivaros egy álmos kis állomás, valahol Magyarországon. A helyi lakosok, élükön az állomásfőnökkel, el vannak foglalva a maguk kisszerű intrikáival, hatalmi harcaival, jelentéktelen ünnepeivel, koccintgatásaival. Ebbe a közegbe tör be a szó szoros értelmében az Országos Ügy, egy díszvonat képében, mely a legfőbb nemzeti ereklyét hordaná körbe. Csakhogy közbeszólnak a véletlenek, a helyi intrikák, és a gőzös, csendőrökkel és cigányvajdával, annak családjával, valamint a páratlan ereklyével a disznóólban köt ki ...

mozi-dvd.hu
Alföldi Róbert
Alföldi Róbert
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alf%C3%B6ldi_R%C3%B3bert

Alföldi Róbert (Kalocsa, 1967. november 22. – ) magyar színész, rendező, a Nemzeti Színház igazgatója. Gyermekkorát Dunapatajon és Ordason töltötte. Édesapja Alföldi Albert, a Magyar Szocialista Párt Bács-Kiskun megyei területi listáról Országgyűlésbe jutott képviselője. Zenei általános iskolába járt, hegedülni és zongorázni is tanult. Már kiskorában elhatározta, hogy színész lesz, ezért is döntött úgy, hogy a szentesi Horváth Mihály Gimnázium drámatagozatán folytatja a tanulmányait. A gimnázium után egy évet volt katona, majd 1987-ben elsőre felvették a Színház- és Filmművészeti Főiskola színész szakára ...

hu.wikipedia.org
Agárdy Gábor - Wikipédia
Agárdy Gábor - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ag%C3%A1rdy_G%C3%A1bor

Agárdy Gábor (eredetileg Arklián Gábor) (Szeged, 1922. augusztus 2. – Budapest, 2006. január 19.) Kossuth-díjas színművész, a Nemzet Színésze ...

hu.wikipedia.org
Hegedűs Gyula
Hegedűs Gyula
http://hu.wikipedia.org/wiki/Heged%C5%B1s_Gyula_%28sz%C3%ADn%C3%A9sz%29

Hegedűs Gyula (eredeti neve Heckmann) (Kéty, 1870. február 3. – Budapest, 1931. szeptember 21.) magyar színész.

hu.wikipedia.org
Haumann Péter - Wikipédia
Haumann Péter - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/Haumann_P%C3%A9ter

A Wikipédiából, a szabad lexikonból: Élete - Főbb színházi szerepei - Főbb filmjei ...

hu.wikipedia.org
Harsányi Gábor
Harsányi Gábor
http://www.szinhaz.hu/harsanyigabor/

Harsányi Gábor színművész, író - "Hiszek abban, hogy egy színésznek a végletektől a végletekig kell tudni játszania." ... - Életrajz, - Az író, - Színpadi szerepek, - Galéria, - Filmszerepek, - Aktuális, - Királytörténet ...

www.szinhaz.hu
Latinovits Zoltán
Latinovits Zoltán
http://www.szinhaz.hu/premier/apr/latin.shtml

Illyés Gyula könnyek nélkül siratta. Örkény István így kezdte egy levelét: Zolikám, csillagom, üstökösöm! Dajka Margit azt mondta: a testvérem volt. Pilinszky János hitte: Latinovits Zoltán életében sûrûsödik a század tragédiája ...

www.szinhaz.hu
Magyar Színházművészeti Lexikon / Latabár Kálmán
Magyar Színházművészeti Lexikon / Latabár Kálmán
http://mek.oszk.hu/02100/02139/html/sz14/101.html

[ Latabár Kálmán ] - (Kecskemét, 1902. nov. 24.–Bp., 1970. jan. 11.): színész. 1921-ben végezte el Rákosi Szidi színiiskoláját. 1921–1924 között Czakó Pál egri és várszínházi társ.-ának művésze volt. 1923-ban a Budai Színkörben is fellépett. 1924–1926 között a Fővárosi Operettszínház tagja volt. 1926-tól a Király Színházban koreografált, s 1928-ban színpadra is lépett itt. 1928–1931 között Árpád öccsével külföldön turnézott. 1931-ben a Magyar és a Vígszínházban, majd 1931–32-ben ismét Latabár Kálmán Árpáddal Bécsben a Theater an der Wienben, a Stadttheaterben, 1932-ben Max Reinhardtnál a berlini Grosses Schauspielhausban vendégszerepeltek ...

mek.oszk.hu
Körmendi János - port.hu
Körmendi János - port.hu
http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=198853&i_direction=2&i_cit ...

Született: 1927. október 21. (Szeged) - Meghalt: 2008. január 6. (Budapest).

www.port.hu
Koncz Gábor színész, rendező
Koncz Gábor színész, rendező
http://www.konczgabor.hu/Kezd%C5%91lap.html

Koncz Gábor. színész, rendező. “A bátrak sem élnek örökké, de a gyávák sohasem” ... - Életpálya - Szerepek - Rendezések - Díjak - Megjelenések - Kapcsolat - Képtár - Könyvem ... Hivatalos weboldal.

www.konczgabor.hu
Oldal leírása
magyarfilmek.wyw.hu: Magyar film katalógus. Magyar filmek, színészek, színésznők, rendezők. Filmszemle, mozi, dvd, filmtörténet, moziműsor. Filmgyártás, filmgyártók, filmes cikkek.
Gyűjteményünkben 411 válogatott magyar filmek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 411 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 4 | Linkre kattintás összesen: 20729